Béatrice, pijnklachten als gevolg van diabetes type 1

Gevonden! Onderhoudsmonteur voor langdurige pijnklachten!

Bewogen door mensen, gedreven door kennis, dat typeert Mariëlle.

Wat was ik blij toen ik met BSR en Mariëlle in contact kwam (na een hoopgevend artikel hierover in het blad ZIN) en de eerste sessies met gezonde argwaan had ondergaan want wat bleek? Het helpt me echt, en dat mag in de krant, want door mijn diabetes type 1 achtergrond heb ik in de loop der jaren een scala aan bewegingsklachten opgelopen waar maar weinig geneeskundigen iets aan kunnen verhelpen, ik moet er maar mee leren leven. De kwaliteit van leven, tja, daar gaan wij niet over, maar daar had ik wel het meeste last van. Totdat ik me overgaf aan de goede zorgen van Mariëlle. Haar handen wisten mijn pijnlijke plekken meteen te vinden, en het effect van haar behandeling is elke keer weer anders. De ene keer komt er juist veel moeheid los, en de andere keer stap ik daar energiek de deur uit, al naar gelang de focus op de verschillende pijnklachten. Doorgaans ondervind ik opluchting van haar behandeling. Letterlijk, want ik kan daarna altijd vrijer ademen. Ik zie haar behandelingen als een APK-onderhoudsbeurt, dat houdt de zaak soepel. En ze geeft me met haar attente aanwezigheid het gevoel dat ze mijn vleugels ontkreukt! Ik ben zo blij dat ik het een kans gegeven heb, en kan het nu ook werkelijk iedereen aanraden.

Minke, slaapproblemen en nekklachten

Ik ben begonnen met de BSR op aanraden van een orthomoleculair geneeskundige. Mijn klachten waren onverklaarbare spanningen en trillingen door mijn hele lichaam. Zelfs het ophangen van de was riep stress op en in slaap vallen ging erg moeizaam. Aangezien dit al ruim een jaar duurde en niet minder leek te worden, sprak de BSR mij aan omdat de spanningen verband leken te houden met een stress reactie van mijn lichaam waar ik niet zelf meer uit leek te komen. Al direct na de eerste behandeling merkte ik een sterke reactie van mijn lichaam. Het was heel intens. De volgende behandelingen heb ik dan ook kort hierop laten volgen met een heel positief resultaat. Ik merkte dat de spanning enorm afnam. De trillingen hielden op en ik kan weer in slaap vallen. Het voelt alsof de spieren als een gitaarsnaar gespannen stonden. De behandeling van de BSR helpt de spieren weer rustig worden. Ik kan het zeker aanbevelen bij anderen die last hebben van stress, nekklachten en onrustig slapen!

Salomé, hoofdpijn en nekklachten

Al langere tijd heb ik ernstige hoofdpijn en nekklachten, door meerdere ongelukken is dat een zeer gevoelige plek die bij stress extra opspeelt. Via via hoorde ik van de BSR methode en die vond ik meteen logisch en aantrekkelijk klinken. Zo ben ik bij Mariëlle terecht gekomen. Met veel aandacht en zorg geeft ze de behandelingen die altijd ontspannend werken. Het herstel proces verliep met ups en downs. Maar telkens voelde ik dat de verlichting meer werd en herstelt nu langzaam het vertrouwen in mijn lijf. De beklemmende band rondom mijn nek is veel minder, waardoor ik me licht en levenslustiger voel. Ik slaap beter en als ik nog hoofdpijn heb is deze beter te beheersen en dragelijk. Ook mijn emotionele stress is weggetrokken. Ik merk dat ik dieper adem en in het algemeen meer ontspannen ben. Mariëlle luisterde heel nauw naar mijn klachten en naar de vorderingen of terugval, ze stemde haar behandeling echt af op mijn lijf en toestand. Daarnaast neemt ze enorm de tijd. Dat is heel prettig en herstel bevorderend.

Renate, lage rugklachten

Sinds een paar weken kom ik bij Marielle, omdat ik klachten in mijn onderrug heb. BSR slaat gelijk goed aan en ik voel dat hierdoor spanningen in mijn lichaam loskomen. Marielle is betrokken en zij luistert goed. Ook neemt zij echt de tijd voor mij en voor mijn behandeling. Dit geeft mij weer extra rust en ontspanning. Ik kan het iedereen aanraden!

Tessa, stressklachten

Toen ik bij Marielle kwam, had ik een periode van veel ziekte en stress achter de rug. Met mijn gezondheid en moraal ging het zeker de goede kant op, ik merkte echter dat ik ontwend was om mijn lichaam en de energie ervan te gebruiken. Ik was zo gewend aan het lichamelijk ongemak dat ik er maar geen verbinding meer mee maakte. En dus ook niet meer daadwerkelijk kon voelen het ermee gesteld was. Voor mij was dat eigenlijk heel gek omdat ik vroeger als danseres juist een heel goed contact had met mijn lichaam, precies wist wat er daar aan de hand was. Toen ik hiervan eenmaal bewust werd, kwam ik ‘toevallig’ een folder tegen van Marielle. Het sprak me enorm aan, omdat het juist ging over het contact herstellen, blokkades oplossen en er uiteindelijk weer op kunnen vertrouwen dat het lichaam het zelf weer kan. De eerste behandelingen vond ik zeer confronterend, in de zin van dat de punten die ze aanraakte, duidelijk maakten hoezeer mijn lichaam geblokkeerd en gespannen was. Dat kleine of grote pijnplekken allemaal met elkaar te maken hebben. Ik ervaarde echter steeds wel een diepe ontspanning, die ik zelden meemaak en meermalen belandde ik op de rand van slaap. Gaandeweg werden de behandelingen minder intensief, hoewel nog steeds heel fijn om de ontspanning te ervaren en werd ik in het dagelijks leven weer meer uit één stuk. Ik ben me er ook meer bewust van als er zich in mijn lichaam spanning ophoopt. Wat in dit hele proces heel belangrijk is geweest is de rust en openheid die Marielle meebrengt. Ze is heel erg bewust bezig met het afstemmen op mijn proces en stelt zich daar heel erg in dienst van, maar geeft wel duidelijk informatie over wat ze hierin ervaart. Ik heb steeds het gevoel gehad dat ik steeds bij mijn eigen wijsheid werd gebracht en dat ik van daaruit mocht kiezen in welk tempo de verdere behandelingen verliepen. Ik heb hierbij geen moment het gevoel gehad dat ik daar niet de regie over had en dat vond ik heel erg prettig. Ik ga nog steeds heel graag naar Marielle, als een maandelijkse APK, maar de energie in mijn lichaam stroomt weer.

Marloes, bekkenklachten

Ruim een half jaar geleden kwam ik bij Marielle, voornamelijk voor chronische pijn in mijn bekkengebied. De BSR sloeg gelijk goed aan, na de eerste behandeling was ik zelfs een dag ziek, doordat er zoveel spanning loskwam die jarenlang in mijn lichaam zat. Ik heb hierna frequent releases gehad en met mijn bekkengebied gaat het nu veel beter. Nu, ruim een half jaar later, neem ik nog steeds af en toe een release om opgebouwde spanning weer los te laten en dat is echt een kadootje voor mijn lichaam. Daarna voel ik mij heerlijk ontspannen en ben ik veel meer bij mezelf. Ik zit nu een stuk beter in mijn vel, letterlijk, maar ook figuurlijk doordat ik door de BSR ook op emotioneel gebied allerlei blokkades heb kunnen loslaten. Marielle is een warme en betrokken therapeut, die aandachtig werkt en de tijd voor je neemt. Een echte aanrader!

Carlijn, zwangerschapskwalen

Na de eerste BSR sessie van Mariëlle voelde ik me heel ontspannen en heb ik intens diep geslapen. Door mijn zwangerschap had ik veel last van mijn bekken, heupen en stuitje. BSR zorgde voor directe ontspanning. Ik had die dag last van harde buiken en na de sessie voelde mijn buik helemaal zacht en ontspannen. Wonderlijk! Ik heb nu regelmatig sessies bij Mariëlle.